dimarts, 15 de maig del 2012

Bona pràctica: Cafè tertúlia


Bona pràctica: cafè tertúlia

Hem sembla una bona pràctica, ja que no són totes les escola que tenen tant en compte a les famílies, i a més els hi destinen una sala de l’escola per el seu ús.
L’escola va adequar un espai on es disposa d’un sofà, cadires, revistes de XOC, i altres dossiers i llibres interessants per ells.
Llavors, un capvespre de cada 3 setmanes es convoca un cafè tertúlia on es conviden a totes els pares i mares que vulguin venir. La sessió és fa en horari lectiu, pel fet de facilitar a les famílies, ja que d’aquesta manera mentre ells són a la reunió els infants poden quedar a l’aula amb les educadores.
Durant la reunió, hi ha una mestra que coordina la sessió, tot i que les xerrades són lliures, aporta documents i plafons que puguin resultar interessants per les famílies.
Les famílies poden xerrar de les seves angusties, problemes, anècdotes, etc. i així uns amb els altres es donen suport i s’ajuden a resoldre conflictes amb recursos i experiències que es donen uns als altres. És una reunió ben enriquidora. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada